De Groot Achterveld

Hessenweg 189a

3791 PG Achterveld

T 0342 45 20 40

F 0342 45 20 31

Partner van overheid, semioverheid, bedrijven en particulieren 

Als u kennismaakt met De Groot Achterveld, ontdekt u dat we een veelzijdig bedrijf zijn. We richten ons op het onderhoud langs spoor, weg en water. We beschikken over de vereiste kennis, certificeringen en machines voor deze (rail)infrastructurele werken. Maar we doen veel meer dan dat. Zo plaatsen we hekwerken en beschoeiingen, maken we sloten schoon, voeren we sloop- en grondwerk uit en leggen we natuurterreinen aan.
Dat doen we voor opdrachtgevers in heel Nederland: gemeenten, waterschappen, spoorwegbeheerders, natuurontwikkelaars, landgoedeigenaren, landbouwers en particulieren. Juist door onze brede dienstverlening zijn we voor veel opdrachtgevers een vaste partner geworden.
Als u met ons samenwerkt, zullen twee dingen u opvallen: de korte lijnen en onze flexibiliteit. Als u een project wilt bespreken of een inhoudelijke vraag hebt, krijgt u bij ons meteen een specialist aan de lijn. Sterker nog, als het moet, komen we vandaag nog bij u langs. (Een dag telt 24 uur.) We denken pragmatisch en presenteren heldere plannen met een scherpe calculatie.
Dankzij een groot netwerk van flexibel inzetbare medewerkers en onderaannemers kunnen we elke klus klaren binnen de planning. Daarbij bewaken wij de kwaliteit en begeleiden we het project zorgvuldig.